Video Tutoriale

TUTORIAL LDV Bank – Depunere RON /Cumparare–Vanzare BITCOIN , ETH/ BUY&SELL ORDER / retragere RON

Salut,

Pe scurt, In acest VIDEO TUTORIAL LDV BANK veti invata cum sa:

– Depozitati RON si Criptomonede in LDV Bank ( minutul 2:30 -6:00)

– Cumparati Bitcoin/Ethereum pe platform LDV Bank (minutul 6:30 – 10:30)

– Trading – BUY/SELL order (minutul 10:30 – 16:30)

– Transferati Cryptomoneda din portofelul LDV Bank in portofele de cryptomoneda externe(minutul 16:30 – 18:00)

– Retrageti bani (RON) – din contul LDV Bank in contul bancar personal folosind IBANUL (minutul 18:00 – 20:00)

Mai jos veti gasi informatii detaliate per categorie:
– Depozitare RON si Criptomonede in LDV Bank ( minutul 2:30 -6:00)

Pentru a cumpara moneda digitala trebuie sa incarcati RON in balanta de pe site. Momentan puteti achizitiona 6 monede –  BTC, ETH, ETC, ELLA, EXP, MUSICOIN dar lista este in continua crestere. Se doreste ca in 2-3 luni sa fie disponibile 20-30 de monede pe platforma pentru tranzactionare.

Prin aplicatia HOMEBANK sau prin ORDIN DE PLATA la ghiseu transmiteti banii in contul GLOBE MONNAIE SRL, cu mentionarea codului aferent care se genereaza automat si este diferit fiecarui client si fiecarei tranzactii si care ajuta la alocarea sumei de bani transmisa.

Banca LDV Crypto Bank (SC GLOBE MONNAIE SRL) este ING Bank. Platile din ING Bank se confirma de regula in maxim 1 ora, maxim cateva ore in perioade foarte aglomerate. Din alte banci, banii se vad a 2-a zi lucratoare din momentul transmiterii lor.

In momentul in care balanta dvs. de fiat a fost incarcata, veti primi un e-mail de confirmare

Pentru depozitare de criptomonede timpul de transmitere poate varia de la cateva minute in cazul Ether, la cateva zeci de minute sau chiar ore in cazul Bitcoin, in functie de incarcarea cu tranzactii a blockchain-ului.

In momentul in care balanta dvs. de criptomoneda a fost incarcata, veti primi un e-mail de confirmare.

– Cumparati Bitcoin/Ethereum pe platform LDV Bank (minutul 6:30 – 10:30)
– Trading – BUY/SELL order (minutul 10:30 – 16:30)

Pentru a face o tranzactie, puteti verifica preturile de referinta la BTC si ETH afisate pe prima pagina atat in RON cat si USD si EUR, apoi navigati pe “Crypto Trading” si alegeti perechea de tranzactionare dorita. Graficele va ajuta sa vedeti cotatia monedei respective atat in ultima luna cat si in ultima zi.

Sectiunea “Current order book” va arata ce oferte de BUY (cumparare) si SELL (vanzare) sunt in acel moment pe moneda dorita de dvs.

Pentru a plasa un ordin, completati AMOUNT (Atentie! pentru fractii folositi PUNCT) si PRETUL DORIT. Calculatorul va calculeaza automat pretul sau cantitatea de moneda pe care o primiti si inclusiv feeul (comisionul) perceput de platforma per tranzactie. In acest moment comisionul LDV Crypto Bank este de 1% la fiecare tranzactie efectuata. Pe termen scurt spre mediu politica LDV Crypto Bank este de diminuare a acestui comision spre a ne alinia la politica de comision a exchangeurilor internationale.

Atentie! Momentan platforma LDV Crypto Bank are doar functie de LIMIT ORDER. In cazul in care setati ordinul la pretul pietei, acesta va fi realizat aproape instant in unele cazuri (va actiona ca un INSTANT ORDER) sau in maxim cateva ore in altele, in functie de traficul pe site.

In cazul in care din varii motive, in special din eroare, pretul pus la vanzare sau cumparare este mai mic sau mai mare cu 10% decat pretul pietei vi se afiseaza un mesaj de atentionare pentru a evita situatiile nedorite de a vinde/cumpara moneda digitala la alt pret decat cel dorit, tranzactiile efectuate fiind ireversibile.

Dupa ce un ordin a fost plasat, acesta va aparea in rubric “My current order book”, iar dupa ce a fost executat in “My completed orders”.

Daca ati gresit ceva in plasarea unui ordin sau pur si simplu v-ati razgandit, il puteti sterge fara niciun fel de costuri suplimentare prin comanda DELETE ORDER.

– Transferati Cryptomoneda din portofelul LDV Bank in portofele de cryptomoneda externe(minutul 16:30 – 18:00)

Criptomonedele pot fi tinute pe termen nelimitat si cu zero costuri in propriul portofel pe platforma LDV Crypto Bank sau poate fi transferat in orice alt tip de portofel, inclusiv pe alte burse. Pentru retragerea criptomonedelor accesati Balances, si selectati “-” (minus) din dreptul monedei dorite. Introduceti adresa la care doriti sa trimiteti, cantidatea dorita si apasati butonul “Withdraw now”.

– Retrageti bani (RON) – din contul LDV Bank in contul bancar personal folosind IBANUL (minutul 18:00 – 20:00)

Retragerile de RON se fac foarte simplu, accesand BALANCES – RON si “-”. Completati contul si suma dorita a fi retrasa si lansati comanda “Withdraw RON”.

Conditie! Se pot retrage bani doar intr-un cont al aceluiasi user.

Daca aveti intrebari sau raspunsuri nu ezitati sa le puneti in comentarii sau prin sectiunea de contact de pe site-ul www.cryptache.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *