Noutati

RO.EXCHANGE – CUMPARATI si VINDETI BITCOIN SI CRIPTOMONEDE CU EURO

Stim că mulți dintre voi v-ați lovit de greutăți în cumpărarea de bitcoin sau alte monede cu cardul, cu cash sau direct de pe exchangeuri. Cei de la RO.EXCHANGE vă oferă de o săptămână posibilitatea să cumpărați cu euro, bitcoin direct de pe website-ul lor fără a fi nevoie să vă deplasați la bancă, să faceți un ordin de plată și să așteptați, uneori, prea mult pentru depunere. Astfel, dacă accesați website-ul celor de la RO.EXCHANGE la secțiunea FONDURI ve-ți găsi opțiunea de a depozita euro pe care mai apoi îi puteți schimba în orice altă monedă doriți.

 

Ia-tă care este procedura:

VĂ LOGAȚI ÎN CONTUL DVS. PE WEBSITE-UL RO.EXCHANGE-> INTRAȚI LA FONDURI-> CLICK PE DEPOZIT ÎN DREPTUL SIMBOLULUI EURO-> Pentru depunerea prin transfer bancar, urmați următorii pași:

1. Trimiteți formularul pentru a obține un cod de identificare. Referința dumneavoastră: —————————–.

2. Transferați banii în contul bancar al băncii. Vă rugăm să vă asigurați că ați trecut codul dumneavostră de referință pe formularul pe care îl completați.

3. Depozitul dumneavoastră va fi confirmat imediat după ce banii vor fi primiți. Atenție: denumirea contului dumneavoastră bancar trebuie să fie aceeași cu denumire contului dumneavoastră exitent pe site-ul nostru, în caz contrar operațiunea de creare a depozitul dumneavoastră poate eșua.

VĂ AMINTIM CĂ ȘI CRYPTACHE A FĂCUT UN VIDEO ÎN CARE EXPLICĂ FIECARE PAS PENTRU DEPUNEREA ÎN EURO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *