Noutati

Opinie despre domeniul crypto…de Robert Cazacu

Unul dintre motivele care au stat la baza prețurilor cripto depreciate a fost termenul fiscal al Statelor Unite, deoarece comercianții și-au vândut participațiile și au realizat profituri și pierderi pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale.Deși corecția pozitivă a fost așteptată pe scară largă, amplitudinea a oferit o mai bună indicare a popularității pieței în rândul investitorilor.
Relansarea semnificativă este, desigur, încurajatoare pentru sentiment, mai ales după un început dificil al anului, în care dezmembrarea pieței a evidențiat preocupări și întrebări legate de viabilitatea sectorului pe termen.
EOS a atras atenția în mod special atenția pieței, deoarece a revenit de patru ori mai mult de la apropierea de luna martie a nivelurilor istorice ridicate, observate ultima dată în ianuarie.
Pe lângă furnizarea unei platforme inteligente de contractare Ethereum pentru aplicații descentralizate, cunoscută sub numele de dapps, EOS vizează rezolvarea problemelor de scalabilitate și permiterea a milioane de tranzacții într-o secundă.Pentru noi, cererea crescândă exponențial în baza cripto-utilizatorului justifică apariția unui sistem de blocuri industriale la scară industrială. Dar EOS relativ nou ar putea experimenta o volatilitate mai mare a prețurilor înainte de a găsi un teren stabil.
Cardano, pe de altă parte, este, de asemenea, o criptocurrency care permite trimiterea și primirea de fonduri, dar ceea ce face ca Cardano să fie atrăgătoare pentru investitori este modul în care este construit. Cardano are straturi pentru a oferi o mai mare flexibilitate pentru întreținere și actualizări. Amintiți-vă, acesta este motivul pentru care Ethereum a avut în vedere îmbunătățirea eficienței platformei sale. Raliul din aprilie a ajutat prețul Cardano să se dubleze, deși unitatea Cardano continuă să se tranzacționeze cu 68% mai mică decât cea din ianuarie (1,22 $). Cardano a devenit recent cea de-a șasea cea mai mare cripto de pe piață, împingând Litecoin pe locul șapte.
Știri că Mt. Gox Trustee Wallet a lansat un alt Bitcoin de 16 000, iar echivalentul în Bitcoin Cash, a avut un impact negativ mai ușor asupra pieței în aprilie, comparativ cu alte știri similare din trecut. În februarie, vânzările comparabile au redus cu 50% valoarea capitalizării bursiere. De data aceasta, Bitcoin și Bitcoin Cash au avut loc în ciuda volumului mare de vânzări. În ceea ce privește dolarul american, vânzările în Bitcoin (> 140 milioane USD) și Bitcoin Cash (> 21 milioane USD) au fost în valoare de peste 160 milioane USD.Ceea ce știm este Mt. Deținătorul falimentului Gox deține în continuare aproape 146K Bitcoins, care vor fi vândute în timp pentru a răscumpăra creditorii după ce operațiunea a izbucnit în 2014. Cu toate acestea, încrederea în construcții și consolidarea sectorului vor face probabil o treabă mai bună în absorbția volumelor mari de răscumpărare în viitor.
Indicele de rezistență relativă (RSI) este un indicator tehnic popular pentru a evalua dacă o garanție a fost cumpărată sau vândută excesiv într-o perioadă “prea scurtă”.De obicei, comercianții valutari și comercianții de acțiuni evită să cumpere sau să vândă un activ dacă acesta a fost deja cumpărat sau supraviețuit.Deși conceptul este interesant pe piețe bine stabilite, acesta ar putea da o indicație slabă pe o piață cu o puternică tendință pozitivă sau negativă. În acest sens, criptomarketul nou-născut sa dovedit a avea puternice mișcări unilaterale, ceea ce a dus la persistența condițiilor de piață “supra-cumpărate” sau “supraexploatate”.Recent, raliul în prețurile de criptografie a trimis RSI pe termen scurt în teritoriul supra-cumpărat. În alți termeni, indicele RSI pentru cripto majore a depășit nivelul de 70, iar activele subiacente s-au crezut că au câștigat “prea multă valoare”, “prea repede”.Deși condițiile de piață superioară ar putea să încetinească ralierea, să încurajeze unii jucători tactici să realizeze profituri și să ducă la corecții minore pe termen scurt, comercianții nu trebuie să uite că indicatorii tehnici nu sunt o știință exactă, iar cripto pot rămâne în profunzime supra-cumpărate sau teritorii suprapuse, fără a necesita o corecție semnificativă a prețurilor în viitorul imediat.Este important să rețineți că știrile fundamentale guvernează de obicei indicatorii tehnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *