Video Tutoriale

Creare si validare cont LDVBANK.COM – exchange romanesc plata in LEI (RON)

Salut, in acest episod veti invata cum sa va creati un cont pe exchange-ul romanesc www.ldvbank.com – un exchange de unde cumpara / vinde / tranzactiona Bitcoin si alte cryptomonede folosind RON (LEI). Pasii de urmat sunt urmatorii:

PASUL 1: Accesati http://www.ldvbank.com . Introduceti e-mailul, parola si confirmati parola aleasa. Parola trebuie sa contina minim 6 semne, printre care obligatoriu litere mici si cifre. La scurt timp dupa inregistrare, veti primi un mesaj de verificare pe adresa de e-mail pe care ati folosit-o pentru crearea contului. Odata ce veti confirma cu success adresa de e-mail, veti primi un al doilea mesaj care atesta finalizarea procedurii. In cazul in care adresa nu s-a putut verifica, puteti solicita retransmiterea e-mailului de confirmare.

PASUL 2: Logarea/LOGIN se face simplu, cu e-mailul si parola pe care le-ati ales si confirmat deja.

PASUL 3: CONFIGURARE CONT. Dupa ce va autentificati, vi se solicita configurarea contului prin completarea urmatoarelor campuri: nume, prenume, cetatenie, rezidenta si numar de telefon. Acceptare Politici AML (AntiMoneyLoundering) Dupa configurare veti fi directionat catre panoul de comanda al contului dumneavoastra. Pentru a putea incepe tranzactionarea in cadrul platformei noastre va fi necesara completarea unui ultim pas: „Validarea identitatii”.

PASUL 4: VALIDARE IDENTITATE. Se va solicita pentru validarea contului, urmatoarele:

A. Copie Carte de identitate sau Pasaport;

B. Factura utilitati sau selfie cu cartea de identitate sau permisul de conducere sau un extras de cont. Numele si adresa dvs. trebuie sa concida pe toate documentele incarcate; Timpul de validare este de maxim 60 de minute in aceasta perioada, dar poate fi si de cateva ore in anumite cazuri. Daca in 24 de ore contul nu este validat, va rugam sa trimiteti un mesaj pe contact@ldvbank.com pentru a verifica statusul aplicatiei dvs.

Daca vrei sa iti dechizi un cont pe Binance pentru trading poti folosi linkul de recomandare: ID:11395172 https://www.binance.com/?ref=11395172

Dacă vreți sa comandați un portofel hardware LEDGER NANO S puteți accesa : https://www.ledgerwallet.com/r/bdcf (este link affiliate – eu voi primi un comision micuț)

Ti-a placut acest videoclip? LIKE + SUBSCRIBE Urmareste si grupul meu de pe facebook: https://www.facebook.com/groups/86013…

Vrei sa incurajezi initiativa , poti dona: Bitcoin: 1FxyCCnZLRvAA9Vn3UEjDuU1Zas2e8Q2nk

Etereum: 0x4b8881778aC970e4815Ea7957410c73F0651088b

Multumesc,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *